Главная
 
Сайт Міста МиколаєваСуббота, 04.05.2024, 17:07



Приветствую Вас Гість | RSS
Главная
Меню сайта

Мини-чат
500

Наш опрос
Оцініть новий сайт Миколаєва
Всього відповідей: 48

Главная » 2007 » Сентябрь » 20 » Віталій Кличко: «Це, всього лише, тільки пауза!»
Віталій Кличко: «Це, всього лише, тільки пауза!»
22:46
                                    
У суботу 8 вересня, в австрійському місті Гоінг, під час підготовки до свого
двобою проти Джаміля Міклайна, що повинен був відбутися 22 вересня, Віталій Кличко одержав травму спини, і був терміново прооперований в «University Clinic» міста Інсбурк.
За словами професора Клауса Тверді, операція пройшла добре, і Віталію буде потрібно від чотирьох до шести тижнів для реабілітаційного періоду.
Сам Віталій, що залишиться в клініці до середи, а потім повернеться у Гамбург, щоб разом зі своєю командою скорегувати свої спортивні плани, заявив: «Важко підібрати слова, щоб виразити свої емоції. Дев'ять тижнів завзятої підготовки, що передували двобою, я перебував у прекрасній формі. Безглуздий збіг обставин або іронія долі, по-різному можна назвати те, що сталося. Я відчував, що перебуваю в тій формі, що, дозволяла б мені показати справжній бій у поєдинку, на який я очікував із таким нетерпінням. Зараз буду намагатися зосередитися на реабілітаційному процесі, та, найближчим часом, разом зі моєю командою зможу повідомити про свої подальші спортивні плани».
«Віталій був на підйомі, це бачили всі ті, хто був присутній на його відкритих тренуваннях, а також численні представники преси», - заявив тренер Віталія Фріц Здунек. – «Готовність Віталія до його двобою проти Джаміля Міклайна, я оцінюю, як кращу із тих, що Віталій показував під час підготовки до його трьох останніх двобоїв. Це можна назвати, лише прикрим збігом обставин, але головне не здаватися, та залишатися позитивно настроєним. Незважаючи на цей удар нижче пояса, я впевнений, що ми незабаром побачимо Віталія знову в ринзі».
«Після прекрасно проведених дев'яти тижнів підготовки, те, що відбулося із Віталієм досить неприємно. І для мене, як для брата, головним залишається його здоров'я. Те, що відбулося із Віталієм, не є таким вже великим виключенням. Багато великих бійців, як Мухаммед Алі, Джордж Форман, Оскар Де Ла Хойя і я, змушені були переносити дати своїх двобоїв, або ж скасовувати іх, у зв'язку із отриманими травмами. Навіть двобій чемпіона світу за версією WBC у першій легкій вазі Хуана Мануеля Маркеса, проти Рокі Хуареса, що повинен був відбутися в суботу 15 вересня, був скасований через травму, яку отримав Маркесом у період підготовки. Це ризик, що пов'язаний із великим спортом», - заявив Володимир Кличко, що перебуває поруч зі своїм старшим братом. - «Але всі рішення, які прийме, як сам Віталій, так і наша команда, будуть вже після його відновлення. Думаю, що через кілька тижнів, ми довідаємося про плани мого старшого брата».
Просмотров: 983 | Добавил: AnDDriY | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 Maliner  
0
Бывают в жизни огорченья biggrin
Но это не тот случай smile

Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа

Календарь новостей
«  Сентябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Поиск

Друзья сайта


Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz